Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας


Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βέροιας  στις 22-05-2015, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 14:00 μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:

Θέμα
1ο
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, στον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ¨ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Νέας Νικομήδειας της  Δ.Ε. Απ. Παύλου.
Θέμα
2ο
Προσωρινή αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας ¨ΒΛΑΝΤΗΣ ΑΛ.-ΜΑΡΜΑΡΑΣ Φ.-ΠΑΛΟΥΚΙΔΗΣ Κ. Ο.Ε.¨, για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ¨ στην συμβολή των οδών Πρ. Ηλία & Ιπποκράτους, στην Βέροια.
Θέμα
3ο
Ανάκληση ή μη της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του Κ.Υ.Ε. ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (στεγασμένο κέντρο διασκέδασης με συγκρότηση μπαρ)¨ επί της οδού Βενιζέλου 85, του Γεωργίου Φύκατα του Μιχαήλ.
Θέμα
4ο
Ανάκληση ή μη της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του Κ.Υ.Ε. ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (στεγασμένο κέντρο διασκέδασης)¨ επί της οδού Βενιζέλου 85, της Ελένης Χατζέλη του Παντελή.



   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ

Απόψεις των ενδιαφερομένων μπορούν να κατατίθενται γραπτώς στη γραμματεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου