Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή Βασιλόπιτας για τους εθελοντές του Δημοτικού Ιατρείου Βέροιας

Το Δημοτικό Ιατρείο, του Ν.Π. ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014,
 διοργάνωσε εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας για τους εθελοντές επαγγελματίες υγείας (γιατροί, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσηλευτές), στο χώρο του Δημοτικού Ιατρείου. Σε μία σεμνή τελετή, ο Πρόεδρος του Ν.Π.ΚΑΠΑ  Παύλος Παυλίδης  και ο κ. Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος έκοψε και την πίτα, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές για την προσφορά τους, τόνισαν τη σπουδαιότητα της λειτουργίας του Δημοτικού Ιατρείου και ευχήθηκαν καλή και γεμάτη υγεία χρονιά σε όλους.
Τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο κ. Χρήστος Κούτρας, υπεύθυνος γιατρός του Δημοτικού Ιατρείου, Συντονιστής Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής και Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.
Παρόντες ακόμη ήταν η Δ/ντρια του Ν.Π. ΚΑΠΑ κα Αθανασία Γιαμουστάρη, η  κα Καίτη Αγγελίδου, μαία του Κέντρου Οικογενειακού Προγραμματισμού του Νοσοκομείου Βέροιας, που φιλοξενείται στο χώρο του Δημοτικού Ιατρείου, πολλοί εθελοντές και το προσωπικό του Δ.Ι. Σοφία Γούτα Κοινωνική Λειτουργός, Πόπη Μπασιούρη Ψυχολόγος, Ελένη Σιώπη και Μαριλένα Φερεκίδου Νοσηλεύτριες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου