Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Από την Πρώτη Σερρών ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα ο Γιάννης Ιωαννίδης

Από την Πρώτη Σερρών γενέτειρα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή ξεκίνησε το Σάββατο και
επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης.
''Θεώρησα ότι αυτός ο νέος αγώνας θα πρέπει να ξεκινήσει από έναν τόπο, ένα μνημείο, που σημαίνει πολλά για όλους μας, για τη Μακεδονία και την Πατρίδα μας. Ξεκινούμε λοιπόν από εκεί που ξεκίνησε ο αναμορφωτής της Ελλάδας, ο πολιτικός γενάρχης μας''.
Ακολούθησε επίσκεψη στο Άγιο Όρος όπου συνόδευσε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
«Οι παλιοί Αγιορείτες έλεγαν ότι εδώ άνθρωποι δεν γεννιούνται αλλά ξαναγεννιούνται. Τόση είναι η δύναμη της πνευματικής ανάτασης που γεννά αυτός ο τόπος. Με την έννοια αυτή λοιπόν χαίρομαι γιατί ο Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του απόλαυσαν την περιοδεία αυτή. Πήραν δύναμη και πνευματικότητα. Αγάπη και συμπαράσταση».
Με αυτά τα λόγια μεταξύ άλλων σχολίασε την επίσκεψη του στο Αγιον Ορος ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος συνόδευε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο διήμερο ταξίδι του στην αθωνική πολιτεία.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης, τακτικός επισκέπτης του Αγίου Ορους από τότε που ήταν αθλητής και προπονητής, προσέθεσε: «Η επίσκεψη μάς γέμισε από αγάπη. Και χαίρομαι ακόμη περισσότερο γιατί βοήθησα να πραγματοποιηθεί αυτό το προσκύνημα. Ευχαριστώ πολύ τους Πατέρες για την φιλοξενία. Τα θέματα του Αγίου Όρους τα γνωρίζω πολύ καλά ως τακτικός προσκυνητής.
Με την ιδιότητα αυτή δε νομίζω ότι χρειάζεται να δεσμευθώ καν πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Αγιορειτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου