Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Η κίνηση του Μητροπολίτη την Μεγάλη Εβδομάδα

Ο Σεβασμιώτατος:

Την Μεγ. Δευτέρα 6 Απριλίου θα ιερουργήσει στην αγρυπνία επί τη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους.

Την Μεγ. Τετάρτη 8 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον χωριό Δάσκιο.

Την Μεγ. Τετάρτη 8 Αρπριλίου στις 7:30μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Μεγ. Πέμπτη 9 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοπανού.

Την Μεγ. Πέμπτη 9 Απριλίου στις 7:00μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Παθών (12 Ευαγγέλια) στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Την Μεγ. Παρασκευή 10 Απριλίου το πρωί θα χοροστατήσει στις Μεγ. Ώρες και στον Εσπερινό της Αποκαθηλώσεως στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Μεγ. Παρασκευή 10 Απριλίου στις 7:00μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Μεγ. Σάββατο 11 Απριλίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Χριστού στην Βέροια.

Το Μεγ. Σάββατο 11 Απριλίου στις 11:00μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Παννυχίδος στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Τα μεσάνυχτα θα χοροστατήσει στην Τελετή της Αναστάσεως στην πλατεία Ελιάς στην Βέροια και εν συνεχεία θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Κυριακή 12 Απριλίου στις 11:00π.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Την Κυριακή 12 Απριλίου στις 6:30μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου