Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Πρόσληψη 5 ατόμων ως έκτακτο προσωπικό στο Ξενοδοχείο Βέρμιον στη Νάουσα

Η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Νάουσας Α.Ε. ΟΤΑ – Ξενοδοχείο Βέρμιον Α.Ε. ΟΤΑ
αποφάσισε την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων (ΥΕ σερβιτόρων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών , να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (δηλ., να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι υπόδικοι για εγκληματική δράση ή να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα) και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων των ανωτέρω θέσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν σχετική αίτηση, επισυνάπτοντας:

1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

3. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υ.Κ. (καταδίκη. Υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

4. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρεται εάν τους τελευταίους 12 μήνες έχουν εργασθεί σε δημόσια υπηρεσία ως εποχιακώς εργαζόμενοι.

5. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ. 6. Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα ή απογραφικό δελτίο ΙΚΑ που να προκύπτει η διάρκεια ασφάλισης για την απόδειξη της εμπειρίας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Η πρόσληψη προσωπικού για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών πρόσκαιρων αναγκών , με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007 εξαιρείται των διαδικασιών του ΑΣΕΠ και των κριτηρίων πρόσληψης του άρθρου 21 του Ν.2190/94 (ΑΣΕΠ)

 Η υπηρεσία θα προσλαμβάνει το προσωπικό μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων και σύμφωνα με τις ανάγκες της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΒΕΡΜΙΟΝ», στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, έως την 27/04/2015.

Πληροφορίες Κος Αντωνιάδης Νικόλαος τηλ: 2332029311/15.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου