Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Κυπελλούχος ΕΠΣ Ημαθίας ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας!

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ήταν ο μεγάλος νικητής του φετινού τελικού της ΕΠΣ Ημαθίας που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων.

Η ομάδα του Μπάμπη Πετρίδη ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και επικράτησε δίκαια με 2-0 της Νάουσας στην παράταση, με τέρματα που πέτυχαν οι Γ. Μπουκλάς και Λ. Κιτσας του Π., κατακτώντας έτσι το τρόπαιο!

Αγωνιστικά, οι Ναουσαιοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο πρώτο 20λεπτό έλεγχαν τον ρυθμό, φτάνοντας δύο φορές κοντά στο γκολ.

Στο 8' ο Θεοδώρου απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του Γασπαράτου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Παπατάνος έβγαλε τη σέντρα, ο Γασπαράτος επιάσε την κεφαλιά αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είπε και πάλι όχι!

Μετά το 25' οι ασπρομαυροι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 30' η κεφαλιά του Χαρισούδη δεν βρήκε στόχο, ενώ ένα λεπτό αργότερα νέα κεφαλιά του Καρατασιου πέρασε άουτ.

Το ημίχρονο έκλεισε με δύο σημαντικές ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ. Στο 44' το πλασέ του Καρατασιου πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 45' ο Σταματέλος απέκρουσε προσωρινά το σουτ του Πατατούκα και στην επαναφορά ο Χρ. Τζέπης έστειλε με κοντινό σουτ τη μπάλα μόλις άουτ!

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τη Νάουσα να έχει μια ανούσια υπεροχή και τον ΠΑΟΚ να είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Στο 61' ο Κίτσας Αθ. έχασε μοναδική ευκαιρία όταν βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Σταματελο αλλά άνοιξε το κοντρόλ και η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 63' ο Τζέπης Χρ. σούταρε από πλεονεκτική θέση στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα!

Όσο περνούσε η ώρα το ματς πήγαινε στις δυνατές μονομαχίες, οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες γίνονταν με το σταγονομετρο και φυσιολογικά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση.

Βέβαια η Νάουσα θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη στις καθυστερησεις αλλά ο Γασπαράτος από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στην επόμενη φαση ο Καφές προσπαθησε να κρεμάσει από μακριά τον Θεοδωρου αλλά αυτός έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ!

Στην παράταση ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα και στο 102' κέρδισε πέναλτι όταν ο Σταματέλος ανέτρεψε σε τετ α τετ τον Αθ. Κιτσα. Την έσχατη των ποινών εκτέλεσε ο Γ. Μπουκλάς στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Σταματελου, ο οποίος στην συνέχεια αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για χτύπημα εκτός φάσης.

Από εκεί και πέρα οι Ναουσαιοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά σε μια αντεπίθεση στο 114' οι ασπρομαυροι διπλασιασαν τα τέρματα τους με σουτ του Κιτσα Λ. του Π. και κλείδωσαν τη σπουδαία νίκη τους, πανηγυρίζοντας έξαλλα την κατάκτηση του τροπαίου!

Διαιτητης του αγωνα ηταν ο κ. Μαντάκης με βοηθούς τους Καραγκιοζόπουλο και Παρασίου.

ΝΑΟΥΣΑ (Γ. Σγούρδας): Σταματέλος, Περηφανόπουλος, Παπατάνος, Βλαχοδήμος, Ζούρκος, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Συμπεθέρης (81' Καφές), Μουρίκι (102' Νίκου), Πιπινίκας (46' Βλαχοδήμος Α.), Γασπαράτος.

ΠΑΟΚ ΑΛ. (Μπ. Πετρίδης): Θεοδώρου Κ., Μπουκλάς Γ., Λαδάς, Μπουκλάς Α. (66' Κίτσας Λ.), Τζέπης Χρ. (95' Κίτσας Λ.Π.), Τζέπης Γ., Καρατάσιος, Κίτσας Θ., Κούκλας, Πατατούκας, Χαρισούδης (81' Κίτσας Σπ).


                                            πηγή www.kerkidasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου