Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Eκνεύρισε τους αγρότες της Ημαθίας η αοριστολογία Κουκουλόπουλου


Με καθυστέρηση μιας ώρας και αδιάβαστος –όπως του καταλογίζουν οι αγρότες- παρουσιάστηκε ο
αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλόπουλος στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Αγροτικοί Σύλλογοι Ημαθίας για τη Νέα ΚΑΠ στο πρώην Δημαρχείο του Μακροχωρίου, την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου.


Η καθυστέρηση του κ. Κουκουλόπουλου «εκνεύρισε» αρκετούς αγρότες, ενώ και η ομιλία του αποδείχτηκε επεισοδιακή καθώς διακοπτόταν συνέχεια από τους αγρότες, προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις, με αποκορύφωμα το θέμα των Νέων Αγροτών.

Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, οι νέοι αγρότες έθεταν ζητήματα στον κ. Κουκουλόπουλο σχετικά με την αντιμετώπιση που έχουν σε σύγκριση με τους παλιούς αγρότες, χωρίς ωστόσο να παίρνουν σαφείς απαντήσεις, ενώ επικράτησε η άποψη ότι ο αναπληρωτής τους παραπληροφορεί.

Από την πλευρά τους, το προεδρείο αποτελούμενο απο τους Θ. Παπακωνσταντίνου, Τ. Χαλκίδη, Μ. Αντωνιάδη, Π. Μεσσάλα, Γ. Βρανά προσπάθησαν να κρατήσουν τις ισορροπίες και να κατευνάσουν τα οξυμένα πνεύματα.

Κατά την εκδήλωση τέθηκαν πολλά θέματα, εκτός από την ΚΑΠ, όπως για τα δικαιώματα, τις αποζημιώσεις, το ρωσικό εμπάργκο και άλλα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Καλαϊτζίδης με τους Περιφερειακούς συμβούλους κκ. Καρατζιούλα, Τεληγιαννίδη, ο δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργιαζίδης, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης, δημοτικοί σύμβουλοι, η διοικήτρια του ΓΝ Βέροιας Μ. Μπούρτζου, πρόεδροι συνεταιρισμών, το προεδρείο των Νέων Αγροτών Ημαθίας και πλήθος αγροτών και κτηνοτρόφων.


                                                   πηγή agronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου