Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας

Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βέροιας την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου και ώρα 14.00 με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Θέμα1ο Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο επί της Μ.Π.Ε. ίδρυσης και λειτουργίας ¨Μονάδας ηλεκτροπαραγωγής από επεξεργασία υπολειμματικής βιομάζας με τη μέθοδο της αεριοποίησης ισχύος 1MW ¨, της εταιρείας ¨ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. Ι.Κ.Ε.¨, στο με αριθ. 330β αγροτεμάχιο αγροκτήματος Τ.Κ. Πατρίδας της Δ.Ε. Δοβράς του Δήμου μας.  
Θέμα 2ο Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ 27 του οικισμού  της Τ.Κ. Ραχιάς της Δ.Ε. Βέροιας του Δήμου μας.
Θέμα 3ο Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τη δημιουργία θέσης στάθμευσης «Ταξί»  στην Τ.Κ. Διαβατού της Δ.Ε. Απ. Παύλου του Δήμου μας.
Θέμα 4ο Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τροποποίηση και επικαιροποίηση  των με αριθ. 274/ 2009 και 407/2009 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βεροίας, περί στάθμευσης αστικών λεωφορείων στην οδό Τρεμπεσίνας.
                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                     ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ
Απόψεις των ενδιαφερομένων μπορούν να κατατίθενται γραπτώς στη γραμματεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματός του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου