Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Το 2ο γκρουπ δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων φιλοξενήθηκε στην Ημαθία

Ενθουσιασμένοι από την ομορφιά της Ημαθίας αλλά και τη φιλοξενία έμειναν οι προσκεκλημένοι
δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες, που συμμετείχαν στο 2ο fam trip που οργανώθηκε από την Π.Κ.Μ. , στα πλαίσια του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής.

Οι φιλοξενούμενοι που προέρχονταν από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Δανία, την Ολλανδία, τα Σκόπια και την Κύπρο έφτασαν στη Βεργίνα, όπου τους υποδέχτηκε ο υπ. Τουρισμού της Π.Ε. Ημαθίας Γιώργος Σαλιάγκας και τους συνόδευσε σε όλη τη διαδρομή τους στην Ημαθία.

Ξεναγήθηκαν στους Βασιλικούς Τάφους, επισκέφθηκαν τη Βέροια και στη συνέχεια οινοποιείο της Νάουσας όπου δοκίμασαν τα τοπικά κρασιά και για τα οποία ενθουσιάστηκαν.

Στον Αγιο Νικόλαο της Νάουσας, τους υποδέχτηκε ο Αντ/ρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης και παρακάθισαν σε ελαφρύ γεύμα που τους παρέθεσε ο Δήμος της Νάουσας.

Ο κ. Καραπαναγιωτίδης στο χαιρετισμό του, τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή διαμονή στην Κ.Μ., τους ενημέρωσε για τα τουριστικά ενδιαφέροντα της περιοχής, τα τουριστικά αλλά και άλλα προϊόντα της, το υψηλό αίσθημα φιλοξενίας των κατοίκων και τους προσέφερε ενημερωτικό διαφημιστικό υλικό της περιοχής και κρασί.

Χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Ημαθίας Δημήτρης Μάντσιος, που αναφέρθηκε στην τουριστική υποδομή της περιοχής αλλά και την ιδιαίτερα σημαντική γαστρονομία της.

Οι φιλοξενούμενοι αποχαιρέτησαν με τα καλύτερα λόγια τους οικοδεσπότες για τη φιλοξενία και αναχώρησαν αργά για τη συνέχεια του ταξιδιού τους στην Κ.Μ.

Η Π.Ε. Ημαθίας, ευχαριστεί τον Δήμο Νάουσας, το Οινοποιείο Δαλαμάρα και τον Α.Α.Ο.Σ. Νάουσας VAENI για τη συμβολή τους στην επιτυχία και αυτής της φιλοξενίας, που μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει στην τουριστική προβολή της Ημαθίας και της Κ.Μ. γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου