Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Τσαβδαρίδης "Δεν ενδιαφέρομαι για υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας¨

Στα parapolitika.gr μίλησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για τα όσα ακούγονται για ενδεχόμενη
υποψηφιότητα του στον Δήμο Βέροιας.Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τον Δήμο Βέροιας και ανέφερε πως θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα που θα ανακοινώσει το κόμμα.
Διαβάστε παρακάτω το ρεπορτάζ της Στέλλας Νοβάκη:
Σε ποιόν θα δώσει το «δαχτυλίδι» για το Δήμο Βέροιας ο βουλευτής της Ν.Δ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης; Θα το κρατήσει για τον εαυτό του, όπως ακούγεται στην Ημαθία και θα διεκδικήσει εκ νέου του Δήμο της Βέροιας ή θα παραμείνει στη Βουλή;

Πολλά τα μαγειρέματα και τα όσα ακούγονται στην Ημαθία για τις «γαλάζιες» υποψηφιότητες με την ονοματολογία να οργιάζει.

Ο Λάζαρος Τζαβδαρίδης που στις προηγούμενες εκλογές διεκδίκησε το Δήμο της Βέροιας, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο έχασε από την νυν Δήμαρχο Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, δεν φαίνεται διατεθειμένος, παρά τα όσα ακούγονται στην περιοχή, να τεθεί ξανά επικεφαλής ψηφοδελτίου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε ποιόν όμως θα δώσει το «δαχτυλίδι»; Ο Αντιπεριφερειάρχης και πρώην Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, είναι αυτός που μέχρι στιγμής συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, αν και ακόμη επίσημα δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις ούτε από τον ίδιο, ούτε από την Ν.Δ.

Στο τραπέζι πέφτει και το όνομα του πρώην Δημάρχου της Βέροιας, Χρήστου Σκουμπόπουλου, ο οποίος φαίνεται να μένει μόνο στην σκέψη προς το παρόν.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης παραδέχεται στο parapolitika.gr ότι το τοπίο στην Ημαθία και ειδικότερα στο δήμο Βέροιας είναι ακόμη θολό, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει ξανά το Δήμο.

«Δεν με ενδιαφέρει να διεκδικήσω το Δήμο της Βέροιας και φυσικά τα όσα ακούγονται για το «δαχτυλίδι» δεν ισχύουν. Δεν έχω κανένα «δαχτυλίδι» να δώσω. Περιμένω κι εγώ τις επίσημες ανακοινώσεις από τη Ν.Δ. για το εάν τελικά δώσει το χρίσμα σε κάποιον υποψήφιο, τον οποίο φυσικά θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου, όπως και οι υπόλοιποι βουλευτές της Ημαθίας. Εάν η στήριξη λαμβάνεται ως «δαχτυλίδι» τότε ναι, θα το δώσω στον υποψήφιο που θα ανακοινώσει το κόμμα μου».



                                                  πηγή parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου