Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Champions League σήμερα: Όλα για όλα κόντρα στην Μπάγερν η Μάντσεστερ Σίτι(21.45 NOVA)

Ματς ζωής και θανάτου για την Σίτι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, την ώρα που η Τσέλσι
ετοιμάζεται για το ραντεβού με τον άνθρωπο που έδωσε το Τσάμπιονς Λιγκ, τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο
5ος Όμιλος
Την ύπαρξή της στην διοργάνωση παίζει η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» φιλοξενούν την Μπάγερν Μονάχου και γνωρίζουν ότι μόνο η νίκη θα τους κρατήσει ζωντανούς στην υπόθεση-πρόκριση. Σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους αφού εκτός είναι οι Τζέκο, Σίλβα, Φερναντίνιο και Κολάρφος, ενώ τιμωρημένος είναι ο Τουρέ. Οι Βαυαροί είναι ήδη πρώτοι και χαλαροί ενώ και στο πρωτάθλημα κάνουν πλάκα. Μακροχρόνιοι τραυματίες στους Γερμανούς.
Στην Μόσχα νωρίτερα ΤΣΣΚΑ και Ρόμα θα δίνουν την δική τους μάχη με τον νικητή να παίρνει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Εκτός στους γηπεδούχους οι Νάτχο κι Ελμ, Τοροσίδης, Μαϊκόν και Καστάν έμειναν Ρώμη.

Το πρόγραμμα
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ρόμα
Μαν. Σίτι-Μπάγερν Μονάχου

Βαθμολογία

Μπάγερν 12
Ρόμα 4
ΤΣΣΚΑ 4
Μαν. Σίτι 2

6ος Όμιλος

Παρί και Μπαρτσελόνα έχουν πάρει ήδη το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού και αυτό που απομένει είναι η τρίτη θέση του ομίλου. Ο ΑΠΟΕΛ θα φορέσει τα καλά του για να υποδεχτεί τον Μέσι και την παρέα του με στόχο να κάνει το μπαμ και να εκμεταλλευτεί την αδιαφορία των «μπλαουγκράνα». Την ίδια ώρα η Παρί περιμένει τον Άγιαξ και θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την πρώτη θέση απέναντι στους Ολλανδούς. Ο «Αίαντας» από την πλευρά του ψάχνει βαθμό ή βαθμούς για να γίνει το φαβορί για την τρίτη θέση.

Το πρόγραμμα
ΑΠΟΕΛ-Μπαρτσελόνα
Παρί Σεν Ζερμέν-Άγιαξ

Βαθμολογία
Παρί 10
Μπαρτσελόνα 9
Άγιαξ 2
ΑΠΟΕΛ 1

7ος Όμιλος

Η Τσέλσι απέναντι στον άνθρωπο που της έδωσε το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «μπλε» βρίσκονται στην Γερμανία για να αντιμετωπίσουν τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο με τους «μπλε» να κλειδώουν την πρόκριση με νίκη ή ισοπαλία. Αρκετά προβλήματα στους γηπεδούχους με τους Ντράξλερ και Φαρφάν να είναι τραυματίες. Στην Πορτογαλία η Σπόρτινγκ μετά τη νίκη επί της Σάλκε μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης και με νίκη επί της Μάριμπορ και καλά νέα από την Γερμανία (νίκη Τσέλσι) γίνεται το φαβορί για την πρόκριση.

Το πρόγραμμα
Σάλκε-Τσέλσι
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μάριμπορ

Βαθμολογία

Τσέλσι 8
Σάλκε 5
Σπόρτινγκ Λισαβόνας 4
Μάριμπορ 3

8ος Όμιλος

Πόρτο και Σαχτάρ ετοιμάζονται για τη νοκ άουτ φάση με τους «δράκους» να έχουν προκριθεί ήδη και τους Ουκρανούς να επικυρώνουν σήμερα και τυπικά την πρόκριση. Η Πόρτο ταξίδεψε με όλα της τα αστέρια στην αποστολή αν και δεν αποκλείεται ο Λοπετέγι να αφήσει βασικούς στο πάγκο. Όσον αφορά την Σαχτάρ, θέλει ένα βαθμό απέναντι στην ήδη αποκλεισμένη Μπιλμπάο. Αμφίβολοι είναι οι Ιραόλα, Αντούριθ και Γκιγέρμο για τους Βάσκους.

Το πρόγραμμα
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Πόρτο
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπιλμπάο

Βαθμολογία

Πόρτο 10
Σαχτάρ 8
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3
Μπιλμπάο 1 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου