Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Αργεντινή-Ελβετία και Βέλγιο-ΗΠΑ στη μάχη για τους «8»

Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των «16» - Ποιοι θα περάσουν στους προημιτελικούς – Ποιοι έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο και κόντρα σε ποιους θα παίξουν

Η Εθνική μας ομάδα δεν πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Μουντιάλ και οι διεθνείς μας έφυγαν από την Βραζιλία με ψηλά το κεφάλι. Ωστόσο, οι αγώνες συνεχίζονται και για κάποιους η μάχη για την επόμενη σελίδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζεται. Τα ματς αποκτούν ολοένα και πιο έντονο ενδιαφέρον, καθώς οι αναμετρήσεις που θα δούμε αναμένεται να είναι όλο και πιο «σκληρές».
Σήμερα, ολοκληρώνεται η φάση των «16» με τα δύο τελευταία παιχνίδια πριν τους προημιτελικούς. Έτσι, Αργεντινή και Ελβετία αναμετρώνται στις 19:00, ώρα Ελλάδος, και Βέλγιο με ΗΠΑ στις 11 το βράδυ (NEPIT, NEPITsports). Μόνο δύο από τις τέσσερις αυτές ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τους  προημιτελικούς και θα φιγουράρουν ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου.
Πάντως, αρκετοί μπορούν να... ανασάνουν για λίγο, αφού έχουν ήδη περάσει στους «οκτώ». Αυτό φυσικά, μέχρι την Παρασκευή, 4 Ιουλίου, όπου ξεκινά η επόμενη φάση. Την αυλαία ανοίγει το ματς  Γαλλία-Γερμανία  στις 19:00, ώρα Ελλάδος, ενώ τη σκυτάλη παίρνει ο αγώνας ανάμεσα σε Βραζιλία και Κολομβία στις 23:00 (NEPIT, NEPITsports).
Την επόμενη ημέρα, στις 5 Ιουλίου, στις 11 το βράδυ στην Αρένα Φόντε Νόβα, Σαλβαδόρ, η Ολλανδία θα παίξει ενάντια στην Κόστα Ρίκα, που σε έναν αγώνα-θρίλερ πήρε την πρόκριση από τα «χέρια» της Ελλάδας, όταν το ματς κρίθηκε στα πέναλτι.



                                                      πηγή protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου