Pages

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Συνέδριο «Business Mentality» για νέους επιχειρηματίες

Απευθύνεται σε ήδη δραστηριοποιούμενους επιχειρηματίες αλλά και σε νέους ανθρώπους που έχουν όραμα να ξεκινήσουν το πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα



Στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου Money Show 2013, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο «Business Mentality» με τίτλο « Μη μένετε στις ιδέες» στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki στις 12 και 13 Απριλίου 2013, με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr.
Το συνέδριο του Business Mentality απευθύνεται σε ήδη δραστηριοποιούμενους επιχειρηματίες αλλά και σε νέους ανθρώπους που έχουν όραμα να ξεκινήσουν  το πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα.
Αναλυτικά, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 στις 10:00 έως 16:00 θα δεξαχθεί το workshop και το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στις 14:00 έως 16:00 θα ακολουθήσουν οι ομιλίες επιχειρηματιών.
Μέσα από τις ομιλίες τους οι επιχειρηματίες θα μοιραστούν όλη τους την πορεία, τις δυσκολίες, ακόμη και αποτυχίες που τους οδήγησαν τελικά στην επιτυχία, ώστε να μπορέσουν να εμπνεύσουν και άλλους ανθρώπους να υλοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα.

Ενότητες του Business Mentality:
-Πωλήσεις
-Εξαγωγές
-Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα
-Στρατηγική Επικοινωνία

Σκοπός του Business Mentality  είναι να ενισχύσει και να προωθήσει το επιχειρηματικό πνεύμα και τη νοοτροπία στην κοινωνία και τους πολίτες, ιδιαίτερα της νεολαίας ώστε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και να ενθαρρύνει την επιχειρηματική δραστηριότητα.
Η διοργάνωση βρίσκεται υπό την αιγίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Το συνέδριο διοργανώνει η εταιρεία A.I.D.A. Marketing & Business Development.


                                     πηγή voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου