Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Παράταση μέχρι τις 8 Απριλίου στην υποβολή δηλώσεων προς τον ΕΛΓΑ για τις ζημίες από τον παγετό


Από το Πολιτικό Γραφείο του Λαζ. Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής:

Σημαντική ανακούφιση στους αγρότες της Ημαθίας που επλήγησαν από τον παγετό και τις δυσμενείς
καιρικές συνθήκες της 17ης Μαρτίου οι οποίες και προκάλεσαν ζημίες κυρίως στις δενδρώδεις καλλιέργειες που βρίσκονταν σε ανθοφορία αποτελεί η παράταση μέχρι και τις 8 Απριλίου που δόθηκε από τον ΕΛΓΑ στην υποβολή των δηλώσεων, έπειτα από την παρέμβαση του Αναπληρωτή Γραμματέα ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ο οποίος είχε επικοινωνία τις προηγούμενες ημέρες για το συγκεκριμένο ζήτημα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Στην συγκεκριμένη επικοινωνία, ο κ. Τσαβδαρίδης πίεσε και τελικά επέτυχε να δοθεί η αναγκαία χρονική παράταση από τον ΕΛΓΑ η οποία θα καταστήσει πιο αντικειμενική και ευκολότερα εντοπίσιμη την ζημία στις καλλιέργειες που μέχρι του παρόντος δεν μπορεί να εκτιμηθεί στο σύνολο της, εξ αιτίας των άστατων καιρικών συνθηκών που συνεχίζουν να επικρατούν.

Ο κ. Τσαβδαρίδης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την συνεπή ανταπόκριση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΕΛΓΑ στην άμεση αντιμετώπιση των ανακυπτόντων προβλημάτων του αγροτικού μας κόσμου σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τους ίδιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου