Pages

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ελληνικός θρίαμβος στο TAEKWON-DO


Με απόλυτη επιτυχία και 260 συμμετέχοντες από 22 χώρες, διεξήχθη από 1-3 Μαρτίου 2013 το 5ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο TAEKWON-DO I.T.F. στην πόλη Samokov της Βουλγαρίας.

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στην καταπληκτική Arena Samokov με διοργανωτές την Ευρωπαϊκή
Ομοσπονδία TAEKWON-DO (A.E.T.F.) και την Εθνική Ομοσπονδία TAEKWON-DO της Βουλγαρίας (B.A.T.).  

Η Ελλάδα συμμετείχε στην διοργάνωση με αποστολή 28 αθλητών οι οποίοι με την απόδοση και τις διακρίσεις τους ανέβασαν την χώρα μας στην 1η θέση της Γενικής Κατάταξης.

Ανάμεσα τους και για πρώτη φορά στην Εθνική Ομάδα, τέσσερις αθλητές του Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας οι οποίοι κατόρθωσαν το απόλυτο κερδίζοντας 7 μετάλλια συνολικά και δικαιώνοντας μήνες σκληρής προετοιμασίας.

Ένα χρυσό στην Μάχη +65 Kgr και ένα χάλκινο στις Ομαδικές Μάχες Νεανίδων κατέκτησε η Ιωαννίδου Θεοδώρα, ένα ασημένιο στην Σκιαμαχία 4-1 Cup και ένα χάλκινο στην Μάχη -62 Kgr Γυναικών η Μπίντα Δέσποινα.

Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε ο Δήμου Σταύρος στην Μάχη +85 Kgr και στις Ομαδικές Μάχες Ανδρών και τέλος ένα χάλκινο ο Πλουμπίδης Βασίλειος επίσης στις Ομαδικές Μάχες Ανδρών.

Επιτυχίες για την Ελληνική αποστολή και στον τομέα της Διαιτησίας αφού ο Εκπαιδευτής του Συλλόγου μας Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN, στην πρώτη του επίσημη Διεθνή εμφάνιση, έδωσε τα διαπιστευτήρια του φέρνοντας εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο το έργο του Κεντρικού Διαιτητή στο κεντρικό τερέν του Σταδίου, γεγονός που του εξασφαλίζει πανάξια μια θέση τον ερχόμενο Μάϊο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Ο Σύλλογος συγχαίρει τα παιδιά που έκαναν περήφανη την Ελλάδα και την Ηρωϊκή Πόλη της Νάουσας και υπόσχεται να συνεχίσει ακούραστα την σκληρή και μεθοδική δουλειά και στο μέλλον προκειμένου να γράφει Ιστορία με χρυσά γράμματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου