Pages

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Νάουσα η Πόλη του Οίνου στην Θεσσαλονίκη


Πρωτοβουλία για την ανάδειξη της Νάουσας, της ιστορίας και των παραδόσεων της περιοχής, αλλά και του ξεχωριστού Ξινόμαυρου και της τοπικής γεύσης, ξεκινά αυτό το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Από αύριο μέχρι τη Δευτέρα, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Daios στη Θεσσαλονίκη, οι επισκέπτες
θα μπορούν να γευτούν αλλά και να συνδυάσουν τοπικά εδέσματα της Ναουσαίικης κουζίνας με το Ξινόμαυρο της επιλογής τους.

Δοκιμή Ξινόμαυρου

Επιπλέον, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου από τις 17:00 έως τις 21:00, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά 16 παραγωγών της Νάουσας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Daios.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι παραγωγοί που συμμετέχουν είναι:

ΑΑΟΣ Βαένι
Αργατία
Οινοποιία Δαλαμάρα
Κτήμα Διαμαντάκου
Αμπελώνες Θυμιόπουλου
Οινοποιία Καρανάτσιου
Κτήμα Κελεσίδη
Κτήμα Κόκκινος
Κυρ-Γιάννη
Κτήμα Μελιτζανή
Μπουτάρη Οινοποιιτική
Chateau Πήγασος
Έλινος - Ταραλά
Οινοποιία Τσάνταλη
Κτήμα Φουντή
Κτήμα Χρυσοχόου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου