Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Δύσκολη νίκη και πρωτιά για τα Λευκάδια



Δύσκολη νίκη με 0-1 με τον μόνιμο σκόρερ του Πατσιαβούρα  Νίκο να σκοράρει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Η ομάδα του ΠΑΣ έχοντας 6 βασικές απουσίες κατάφερε να αποδράσει από την δύσκολη έδρα της ιστορικής ΑΕΠ Βέροιας .Από την πλευρά του το ΔΣ του ΠΑΣ θέλει να ευχαριστήσει τον ΄΄Στρατηγό΄΄ κύριο Στέφανο Γαϊτάνο και σύσσωμο το Club της ιστορικής ΑΕΠ Βέροιας για την φιλοξενία που δέχτηκε η ομάδα  και να τους  ευχηθεί  καλή επιτυχία στο έργο τους!

Από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας και μαζί με τις βασικές επιστροφές θα προετοιμαστεί για το δύσκολο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με το φαβορί του ομίλου Ολυμπιακό Νάουσας. Επίσης ο ΠΑΣ Λευκαδίων θέλει να συγχαρεί την διαιτητική τριπλέτα Μελιτζανίδη Χαραλαμπίδη Κωστογλίδη για το άριστο παιχνίδι τους και τέλος να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του που ακολούθησαν την ομάδα  ενισχύοντας την με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

ΑΕΠ Βέροιας – Λευκάδια : 0-1 (5′ Πατσιαβούρας)

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Παναγιωτούδας, Χολέβας, Κουκλιανιώτης, Αθανασιάδης, Ακριβόπουλος (83′ Χονδροματίδης), Γκουτζιλίκας (53′ λ.τ. Σαμαράς), Αλαμπουρινός, Παπαγεωργόπουλος, Καμαριώτης (46′ Παπαδόπουλος), Χατζηαντωνίου, Πέτκος (59′ Κουτσαντάς)

Λευκάδια : Μερκουράκης, Σκαρλάτος, Τσιμενίδης, Γαϊτανίδης (46′ Μπόφτσης), Κοσμάς, Δρενοβιάδης, Δημητρούσης, Τουγγελίδης (89′ Μισαηλίδης Π.), Πατσιαβούρας, Καϊσίδης, Αμανατίδης Σ.


                  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ               

  1. Λευκάδια                            10
  2. Απόλλων Αγ.Γεωργίου      8
  3. Ολυμπιακός Νάουσας         8
  4. ΑΕΠ Βέροιας*             4
  5. Κίτρινη Θύελλα Πατρ.*       4
  6. Άτλας Ζερβοχωρίου             4
  7. Εθνικός Ράχης       3
  8. Κεραυνός Επισκοπής**         0
  9. Ερμής Τριλόφου*       0  
* 1 αγώνας λιγότερος   -    ** 2 αγώνες λιγότερους

Επόμενη αγωνιστική (5η, 7/11 – 15.00)

Λευκάδια – Ολυμπιακός Νάουσας
Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕΠ Βέροιας
Ερμής Τριλόφου – Άτλας Ζερβοχωρίου
Εθνικός Ράχης – Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας
Ρεπό : Απόλλων Αγίου Γεωργίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου